Bel Verhagen! 071-5813030

Desinfectiemachine Comac E-Spray

Comac E-Spray

Elektrostatisch desinfecteren

  • 1 liter
  • Elektrostatisch
  • 18 Volt
Comac E-Spray
Comac E-Spray
Comac E-Spray

Productinformatie Comac E-Spray

Elektrostatisch desinfecteren

Comac E-Spray is een desinfectie spuitpistool die werkt volgens het principe van elektrostatische lading om desinfecterende vloeistoffen effectief en gelijkmatig over oppervlakken te verdelen.
 
De Comac E-Spray is licht en zeer comfortabel. De lithium batterij maakt het mogelijk urenlang vrij en overal te desinfecteren. De vloeistof wordt in zeer kleine en lichte druppels verneveld, die elk punt van het te behandelen oppervlak effectief bereiken.
 
Door de elektrostatische lading worden de druppels aangetrokken door het te behandelen oppervlak en vormen ze een ontsmettende coating.

Hoe werkt het?

Elektrostatische desinfectie stelt je in staat om snel en gelijkmatig oppervlakken te desinfecteren. De elektrostatische vernevelaar geeft de desinfecterende vloeistof een statische lading mee. De geladen moleculen stoten elkaar af zodat ze op een gelijke afstand blijven en zodoende het oppervlak gelijkmatig bedekken. 

De sterkte van de geladen deeltjes is groter dan de zwaartekracht, waardoor ze direct worden aangetrokken door het oppervlak en niet op de grond vallen. De aantrekkingskracht zorgt er daarom voor dat alle deeltjes van de oplossing gelijkmatig op het oppervlak verdeeld worden, waardoor een 360 graden dekking ontstaat, zonder dat er gebieden worden overgeslagen.

Waarom heeft een u E-spray nodig?

Ziektekiemen en bacteriën verspreiden zich zeer snel en nestelen zich in krappe hoeken en verborgen plekken. Effectief met de hand desinfecteren kost veel tijd en zorgt voor onnodig hoge kosten. Daarnaast zijn er veel gebieden die moeilijk te desinfecteren zijn zoals computer keyboards, kantoortelefoons of kassa's in winkels en supermarkten.

Een elektrostatisch geladen vloeistof kan het gehele oppervlak gelijkmatig bereiken, zelfs op de meest onbereikbare plekken. 

Product specificaties

Comac E-Spray
TypeElektrostatisch
Inhoud1 liter
Voltage18 Volt
Bezig met laden