Bel Verhagen! 071-5813030

Logistiek medewerker

Functieomschrijving: logistiek medewerker

Ben je van nature goed georganiseerd? Houd je van afwisseling en werk je graag binnen een technische omgeving? Ons magazijn is dé centrale plek waar alles samen komt: van goederen ontvangst tot verzend klaar maken van orders. Daarnaast is het magazijn de plek waar service- en assemblage monteurs hun onderdelen pakken om reparaties uit te kunnen voeren of machines te bouwen. In het magazijn ligt van alles: van kleine onderdelen tot grote machines, maar ook alles van ruw materiaal tot complete deelassemblages.

Het magazijn de kern van ons bedrijf. Ga jij dat straks allemaal in goede banen leiden?Als magazijn medewerker bij Verhagen Leiden ben je samen met twee andere collega's verantwoordelijk voor alles wat binnen het magazijn gebeurt. Samen zorgen jullie ervoor dat inkomende goederen worden gelost, gecontroleerd en worden opgeslagen. Daarnaast worden er dagelijks meerdere zendingen verstuurd aan dealers en klanten waarbij de orders tijdig en compleet (juiste producten en aantallen) verstuurd dienen te worden. Om ervoor te zorgen dat service- en assemblage monteurs nooit mis grijpen zorg je ook dat de grijpvoorraad tijdig wordt aangevuld vanuit de bulk. Al deze werkzaamheden lopen via ons ERP systeem en dien je dus ook administratief in het systeem af te handelen. Doordat het magazijn bij ons een prominente rol speelt in de bedrijfsvoering heb je als magazijn medewerker dan ook te maken met diverse werkzaamheden. Hierdoor heb je met (bijna) iedereen binnen het bedrijf te maken wat zorgt voor veel afwisseling en dynamiek.

Gewenste ervaring / kennisniveau

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als magazijn medewerker
 • Ervaring in een technisch magazijn is een pré
 • Woonachtig in of rondom Leiden (straal van +/- 20 km)
 • Proactief en leergierig
 • Nauwkeurige en zelfstandige werkhouding
 • Ervaring met computer(systemen) en ERP is een pré

Taken

 • Laden- en lossen van goederen
 • Controleren binnenkomende goederen
 • Binnen boeken en verplaatsen van goederen
 • Orders lopen en verpakken
 • Aanmelden van zendingen
 • Verzendklaar maken van machines
 • Onderdelen klaar leggen voor buitendienst monteurs

Over Verhagen Leiden

Sinds de oprichting in 1964 ontwikkeld, produceert en assembleert Verhagen Leiden al machines. Afgelopen jaren is het assortiment met elektrotrekkers, industriële stofzuigers en bladzuigers enorm gegroeid. Spreekt jouw bovenstaande aan en komt jouw achtergrond en ervaring overeen dankomen wij graag met jou in contact.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan, prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor de kandidaat die zich accuraat, zelfstandig en een teamspeler kan noemen.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan doormiddel van het invullen van onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 071 581 30 30 met Tom de Beer.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bezig met laden
Helaas. Het versturen van de gegevens is mislukt. Vermoedelijk is er bij het invullen van uw gegevens iets verkeerds gegaan. Zou u de rood gemarkeerde velden willen controleren? Mochten de problemen niet verhelpen dan kunt contact met ons op nemen op telefoonnummer 071-5813030
Wat leuk dat je geinteresseerd bent om bij ons te komen werken. Het versturen van gegevens is gelukt.

Sollicitatie formulier

Bezig met laden