Bel Verhagen! 071-5813030

 Turbolava 35+

Turbolava 35+

Uitgevoerd met 2 zuigmonden

Turbolava 35+
Turbolava 35+

Productinformatie Turbolava 35+

Uitgevoerd met twee zuigmonden

De Turbolava 35 plus compacte schrobzuigmachine is evenals hun eenvoudigere broer, de 35, inzetbaar op de kleinere vloeroppervlakken. Het bijzondere van deze zeer compacte schrobmachine is dat deze is uitgevoerd met 2 zuigmonden en hierdoor geschikt is om zowel vooruit als achteruit het water op te zuigen.

Ideaal voor vloerreiniging onder tafels en stoelen, werkbanken etc. de schrobbreedte is 35 cm en is de ideale schrobmachine oplossing voor alle type harde vloeren, plavuizen, beton, steen, linoleum etc.

Schrobben en zuigen in één beweging

De nieuwe Turbolava Li-ion schrobzuigmachine is geschikt voor kleine tot middelgrote vloeren. Ideaal voor dagelijkse diepte reiniging. De Lithium-ion accu maakt deze schrobzuimachine wendbaar en prettig in gebruik.

Ondanks zijn grootte kunnen zelfs de meest onervaren gebruikers sneller en efficiënter vloeren reinigen dan traditionele methodes zoals moppen en dweilen.

De afneembare Lio-ion accu zorgt voor een werktijd van 30min en is binnen 1 uur weer volledig opgeladen.

Werking van de machine

Twee borstels draaien in tegengestelde richting om de meest hardnekkige vervuilingen los te maken. De twee zuigmonden zuigen zowel vooruit als achteruit de losgemaakte vervuilingen op. 

Vooral het opzuigen van de vervuiling is essentieel  voor een efficiëntere schoonmaak. Bij handmatig moppen wordt slechts 50% van de vervuiling opgenomen terwijl dit bij een schrobzuigmachine op 99% ligt.

Specificaties

Type: Kabel
Werkbreedte: 35 cm
Schoonwatertank: 4 liter
Vuilwatertank: 4 liter
Gewicht: 19 kg

Bezig met laden