Bel Verhagen! 071-5813030

Comzu bouwstofzuigers

De COMZU bouwstofzuigers, zijn binnen de professionele bouwbedrijven en materieeldiensten een begrip. De zeer robuuste, maar slanke opbouw van de machines zorgt ervoor dat de bouwuitvoeringen een zeer lange levensduur kennen. 

TNO GECERTIFICEERD

De COMZU bouwstofzuigers zijn door TNO getest en hebben de hoogst haalbare A-klasse behaalt, zie ook de TNO website.

ONTWORPEN VOOR DE BOUWPLAATS

Al onze bouwstofzuigers zijn ontworpen met de uitgangspunten vanuit de toepassingen en het gebruik op en in de bouw. Hier zijn onder andere de grote(kruiwagen) wielen, extra dikke beschermbeugels, de hijsbeugel en de directe opvang in de puinzakken een voorbeeld van.

ZUIGKRACHT EN FILTRATIE

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de zuigkracht, filtratie en het stofvrij werken. Ook hier staat de Verhagen Comzu bouwstofzuiger eenzaam bovenaan in het marksegment. De Comzu bouwstofzuigers zijn leverbaar met M filters en H(HEPA) veiligheid filters voor het opzuigen van kwartsstof, hardhoutstof, asbest, etc.

MEERTRAPS FILTERSYSTEEM

Doordat wij werken met een meertraps filtersysteem, is de stand tijd van de COMZU bouwstofzuigers extreem hoog (lange inzetbaarheid). Door gebruik te maken van de vaste zuigmond aan de voorzijde van de machine kunnen ook grote bouwerijen (ook ruwbouw) snel stofvrij gemaakt worden. 

Veel gestelde vragen Bekijk toepassingen

Filters

Voeding
Soort stofzuiger

Veel gestelde vragen

  • U kiest voor krachtstroom(400V) als u de machine langer dan 3 uur per dag moet gebruiken. Ook in continue processen kunt u een krachtstroom stofzuiger 24 uur per dag gebruiken. Ook bij het opzuigen van zware materialen en of vloeistoffen wordt vaak gekozen voor krachtstroomstofzuigers omdat deze meer onderdruk hebben. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • Beide zijn belangrijk, echter gaat het erom wat u met de stofzuiger wilt doen. Als u zware materialen zuigt zoals bijvoorbeeld zand of staalstof is de onderdruk van de stofzuiger belangrijker dan de luchtverplaatsing. Laat u door ons goed informeren naar de voor u geschikte machine. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • In veel gevallen levert een stofzuiger het beste schoonmaak resultaat, zeker als het gaat om fijnstof. Met de stofzuiger wordt namelijk alles opgezogen zonder draaiende mechanische bewegingen. Echter is iedere situatie weer anders en adviseren wij graag wat voor u de beste oplossing is. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • Dit is misschien wel het grootste misverstand binnen de stofzuigerbranche. Het wattage zegt alleen maar wat over het opgenomen vermogen van de stofzuiger. Hoe goed een stofzuiger zuigt, nu en in de toekomst is van veel factoren afhankelijk. Het belangrijkste van een stofzuiger zijn de filters en hoe er met de luchtstroom in de stofzuiger wordt omgegaan. Een stofzuiger kan heel hard zuigen maar als het filter in 2 minuten vol zit heb je hier helemaal niets aan. Laat u door ons goed adviseren en wees u zelf ervan bewust wat u met de stofzuiger wilt doen, dan kunnen we samen met u kijken naar de beste oplossing binnen ons brede pakket. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • Er zijn heel veel soorten stofzuigers. Maar nog meer toepassingsgebieden. Laat u dus goed informeren en wees u zelf bewust waar en wat u met de stofzuiger wilt doen. Een stofzuiger in een garage moet aan hele andere eisen voldoen als een stofzuiger in de bouw of op een akkerbouwbedrijf. Soms hebben we te maken met explosie gevaarlijke omgevingen (ATEX). Ook hier kunnen wij voor u een passende oplossing bieden. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • Veel van onze stofzuigers werken zonder zakken en wordt het opgezogen vuil opgevangen in de opvangbak. We kunnen wel in iedere stofzuiger een zak plaatsen om het stof af te voeren. We hebben ook een oplossing(longo-pack), waarbij er direct in een zak gezogen wordt zonder opvangbak. Ook hier geld dat het afhankelijk is van uw specifieke situatie. Laat u daarom goed informeren naar de mogelijkheden. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

  • In het verleden waren er alleen draadloze stofzuigers voor thuis gebruik, denk maar eens aan de veel gebruikte Dyson stofzuiger. Inmiddels is er bij Verhagen Leiden een draadloze Lithium industriestofzuiger ontwikkeld welke de zelfde capaciteit heeft als een stofzuiger met snoer. Deze F3313 Lithium is een draadloze stofzuiger met Lithium batterij welke wel als hybride oplossing met snoer te gebruiken is. Bekijk hier ons aanbod industriële stofzuigers of neem direct contact met ons op.

Bezig met laden