Bel Verhagen! 071-5813030

Comzu bouwstofzuigers

De COMZU bouwstofzuigers, zijn binnen de professionele bouwbedrijven en materieeldiensten een begrip. De zeer robuuste, maar slanke opbouw van de machines zorgt ervoor dat de bouwuitvoeringen een zeer lange levensduur kennen. 

TNO GECERTIFICEERD

De COMZU bouwstofzuigers zijn door TNO getest en hebben de hoogst haalbare A-klasse behaalt, zie ook de TNO website.

ONTWORPEN VOOR DE BOUWPLAATS

Al onze bouwstofzuigers zijn ontworpen met de uitgangspunten vanuit de toepassingen en het gebruik op en in de bouw. Hier zijn onder andere de grote(kruiwagen) wielen, extra dikke beschermbeugels, de hijsbeugel en de directe opvang in de puinzakken een voorbeeld van.

ZUIGKRACHT EN FILTRATIE

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de zuigkracht, filtratie en het stofvrij werken. Ook hier staat de Verhagen Comzu bouwstofzuiger eenzaam bovenaan in het marksegment. De Comzu bouwstofzuigers zijn leverbaar met M filters en H(HEPA) veiligheid filters voor het opzuigen van kwartsstof, hardhoutstof, asbest, etc.

MEERTRAPS FILTERSYSTEEM

Doordat wij werken met een meertraps filtersysteem, is de stand tijd van de COMZU bouwstofzuigers extreem hoog (lange inzetbaarheid). Door gebruik te maken van de vaste zuigmond aan de voorzijde van de machine kunnen ook grote bouwerijen (ook ruwbouw) snel stofvrij gemaakt worden. 

Advies Bekijk toepassingen

Keuzehulp

Toon alle

Filter op:

Voeding
Industrie
Type vervuiling
Toepassing
Merk

Veel gestelde vragen

  • De industriële stofzuigers zijn voorzien van de beste stoffilters in de markt en zorgen voor de hoogst mogelijke filtratie. Dankzij deze hoge filtratie en directe stof-afzuiging levert een bedrijfsstofzuiger in sommige situaties een beter resultaat op dan een veegmachine.

Bezig met laden