Bel Verhagen! 071-5813030

Zit veegmachines

Verhagen Leiden levert zit veegmachines met het directe en indirecte veegsysteem. Directe systemen (stoffer en blik) worden gebruikt voor zwaarder vuil en zeer fijn stof zoals zand, aarde, potgrond en staalstof. Indirecte systemen (over de kop) worden gebruikt voor meer volumineus vuil zoals blad, papier, zaagsel, etc.

De meeste modellen beschikken over een polyester doekfilter dat zorgt voor een hoge filtratie en zeer lange levensduur. Bij normaal gebruik en onderhoud gaat een polyester doekfilter een machine leven lang mee.

Advies

Keuzehulp

Toon alle

Filter op:

Vloer oppervlakte
Type vervuiling
Aandrijving
Uitvoering
Type veegsysteem
Merk

Veel gestelde vragen

  • Afhankelijk van de vervuiling kiest u voor een veegzuigmachine met een direct of indirect veegsysteem. Directe systemen (stoffer en blik) worden gebruikt voor zwaarder vuil en zeer fijn stof zoals zand, aarde, potgrond en staalstof. Indirecte systemen (over de kop) worden gebruikt voor meer volumineus vuil zoals blad, papier, zaagsel, etc.

     

  • Voor het vegen van kleine oppervlakken of compacte bedrijfsruimtes en magazijnen, kunt u kiezen voor een handveegmachine. Onze handveegmachines zijn gemakkelijk te hanteren, ergonomisch en vegen stofvrij, zelfs in de hoek. Gaat het om een grote ruimte, dan kunt u kiezen voor een zitveegmachine. Hiermee kunt u een grote oppervlakte effectief vegen.

  • Zoekt u een veegmachine om ook buiten te vegen? Dan is een veegzuigmachine met een benzine-, lpg- of dieselmotor een goede keuze. Ook omdat er in dat geval vaak geen oplaadmogelijkheid is (qua tijd of locatie). Onze robuuste straatveegmachines vegen moeiteloos ook grove vervuiling mee, zoals verpakkingsmateriaal, bladeren en zwerfvuil.

  • Neem contact op met onze verkoopafdeling en laat u adviseren over de mogelijkheden van onze veegmachines, of laat onze vakkundige medewerkers een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie verzorgen. Gebruikte veegmachine kopen? Bekijk dan onze occasions.

Bezig met laden