Bel Verhagen! 071-5813030

Een familiebedrijf met passie voor techniek

Verhagen Leiden B.V. is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en importeren van reinigingsmachines en elektrotrekkers. Het bedrijf in 1964 opgericht door de heer J.F. Verhagen, is in de afgelopen 56 jaar uitgegroeid tot de grootste producent en leverancier van reinigingsmachines en elektrotrekkers in de Benelux.

Het brede assortiment, de jaren lange ervaring en technische kennis zorgen ervoor dat wij in staat zijn om onze klanten keer op keer weer goed te adviseren en een oplossing te bieden die past bij hun situatie. Dit varieert van standaard machines, machines met kleine aanpassingen tot complete specials.

Persoonlijk contact

Iedere situatie is anders, daarom is het belangrijk de juiste machine te kiezen. Daar helpen wij u graag bij. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Onze vertegenwoordigers helpen u graag. Zij zijn uw aanspreekpunt voor advies, demonstratie en verkoop.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Maar mocht u liever bij ons langs willen komen dan kan dat. Ons bedrijf; de fabriek en de showroom liggen pal aan de A4 in Leiden.

In onze showroom hebben we een selectie staan van onze machines. We hebben onder andere staan:

  • Elektrotrekkers

  • Industriële stofzuigers

  • Veegmachines

  • Schrobmachines

  • Stoomreinigers

  • Bladzuigers

Daarnaast hebben we ook verschillende occasions op voorraad staan.

Mocht u bij ons langs willen komen zou u dat dan willen laten weten? U kunt dat het beste doen door een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers. Dit kan op 071 581 3030. Ons adres is: Hoge Rijndijk 267, 2314 AG te Leiden. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00

Bezig met laden