VRAGEN? Bel Verhagen! 071-5813030

Comac schrobmachines

Verhagen Leiden is importeur van Comac schrobmachines. Comac produceert schrobmachines voor professioneel en industrieel gebruik; geschikt voor het reinigen van zowel kleine (300 m²) als zeer grote oppervlakken (meer dan 12.000 m²).

Met de expertise en ervaring opgedaan in de afgelopen 30 jaar heeft Comac zeer innoverende machines kunnen ontwikkelen, b.v. de kleine, revolutionaire Vispa 35, ideaal voor het reinigen van zeer beperkte ruimtes (500-1.000 m²); met deze machine wordt ook in dit marktsegment het reinigingswerk gemechaniseerd, ter vervanging van de dweil of mop.

Voor het reinigen van een oppervlakken van 1.000 tot 4.000 m² biedt Comac de serie achterloop schrobmachines Antea, Versa, Media en Omnia, die geschikt zijn voor zowel periodieke als dieptereiniging. Om grotere oppervlaktes te reinigen (meer dan 4.000 m²) en voor de behandeling van zeer vervuilde plekken, levert Comac een volledig assortiment opzit schrobzuigmachines.

De grotere modellen zoals Ultra en C130 zijn ideaal voor het reinigen van zeer grote ruimtes, zoals vliegvelden of grote distributiecentra en industriecomplexen.

Keuzehulp

toon alle

Filter op:

Vloer oppervlakte
Schrobbreedte
Uitvoering
Merk
Bezig met laden