Bel Verhagen! 071-5813030

Stoomreinigers

Verhagen Leiden biedt een gevarieerd assortiment professionele stoomreinigers aan.

Onze stoomreinigers worden onder andere gebruikt voor het reinigen van grootkeukens, industriële machines, revalidatiemiddelen, koelcellen, auto’s (exterieur en interieur), vrachtwagens, caravans, campers, motoren, boten, transportbanden, draaibanken, freesbanken, CNC bewerkingscentra, meubels, grafstenen, luifels, toiletten, onkruidverwijdering en kauwgomverwijdering.

De Optima industriële stoomreinigers onderscheiden zich t.o.v. andere merken door de zeer hoge stoomopbrengst van maximaal 2200 gram/minuut, werktemperatuur van 180 tot 200 ºC en een werkdruk tot maar liefst 10 Bar. De machines zijn verkrijgbaar in 380/400 volt krachtstroom of diesel uitvoering.

Veel gestelde vragen

Filters

Type

Veel gestelde vragen

 • Stoom maakt het mogelijk om zonder reinigingsmiddelen toch goed te reinigen en te desinfecteren. Reinigen met stoom zorgt voor een 100% schone reiniging op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Het ruikt fris en zorgt voor 100% desinfectie. Kortom een stoomreiniger begint waar andere reinigingsmethodes ophouden.

  Belangrijk voor de keuze van een stoomreiniger is dat u goed in kaart brengt wat u met de machine wilt doen, hoe vaak u hem gebruikt en wat u van de machine verwacht. Bekijk hier ons aanbod stoomreinigers of neem direct contact met ons op.

 • De Optima stoomreinigers met stoomslangen tot 20 meter lengte, kunnen ook door 2 personen gelijktijdig gebruikt worden. Bekijk hier ons aanbod stoomreinigers of neem direct contact met ons op.

 • Stoomreiniging gebruikt heel weinig water en werkt met temperaturen to wel 160 graden Celsius en zorgt ervoor dat ook gevoelige omgevingen en componenten grondig gereinigd kunnen worden. Denk hierbij aan machines, revalidatiemiddelen, keukens, transportbanden, bakkerijen, motor ruimtes en auto’s binnen en buiten.

  Wist u dat met bijvoorbeeld onze Optima stoomreinigers een complete auto van binnen en buiten kunt reinigen met 3 liter water? Naast het briljante resultaat is het ook nog eens een 100% ecologische manier van reinigen wat heel goed past binnen de huidige maatstaven en regelgeving. Bekijk hier ons aanbod stoomreinigers of neem direct contact met ons op.

 • De stoomreinigers zijn er van klein tot groot en voor iedere situatie is er een passende oplossing voorhanden.

  De kleine modellen zijn leverbaar op 230v en de industriële modellen zijn leverbaar op 400v van 12 tot 27KW.

  Daarnaast hebben we ook een variant op diesel welke 1380 gram stoom per minuut produceert welke wordt toegepast voor de mobiele autostomerij. Bekijk hier ons aanbod stoomreinigers of neem direct contact met ons op.

 • Het hieronder vermelde diagram geeft de temperatuur per afstand weer in de droge stoomstand(blauwe kraan dicht) met het standaard pistool en de standaard blauwe slang.

  Op de natte stand(blauwe kraan open) zal de stoomtemperatuur 15-20 graden afnemen op de vermelde afstanden.

  Hoe groter de doorlaat van de nozzle in het pistool is hoe hoger de temperatuur zal blijven op een verdere afstand van het pistool.

  Dus met een Turboslang en een Turbopistool nemen de temperaturen per afstand toe. Uiteraard zal ook het waterverbruik hierdoor toenemen.

  Dit geldt voor de DMF/XD en alle elektrische 380V varianten!

Bezig met laden