VRAGEN? Bel Verhagen! 071-5813030

Veegmachines

Een geschikte veegzuigmachine voor uw bedrijfssituatie. Verhagen Leiden is importeur en leverancier van een groot aantal veegmachines en kan tegen scherpe prijzen veegzuigmachines uit voorraad leveren. Voor elke bedrijfssituatie bieden wij de juiste veegmachine. Ons assortiment varieert hierin van een veegzuigmachine tot een handveegmachine, straatveegmachine of zitveegmachine. Wilt u liever schrobben dan vegen? Wellicht biedt een schrobmachine dan een uitkomst.

Veegmachines met direct of indirect veegsysteem

Afhankelijk van de vervuiling kiest u voor een veegzuigmachine met een direct of indirect veegsysteem. Directe systemen (stoffer en blik) worden gebruikt voor zwaarder vuil en zeer fijn stof zoals zand, aarde, potgrond en staalstof. Indirecte systemen (over de kop) worden gebruikt voor meer volumineus vuil zoals blad, papier, zaagsel, etc.

Zitveegmachine of loopveegmachine

Voor het vegen van kleine oppervlakken of compacte bedrijfsruimtes en magazijnen, kunt u kiezen voor een handveegmachine. Onze handveegmachines zijn gemakkelijk te hanteren, ergonomisch en vegen stofvrij, zelfs in de hoek. Gaat het om een grote ruimte, dan kunt u kiezen voor een zitveegmachine. Hiermee kunt u een grote oppervlakte effectief vegen.

Straatveegmachine met verbrandingsmotor

Zoekt u een veegmachine om ook buiten te vegen? Dan is een veegzuigmachine met een benzine-, lpg- of dieselmotor een goede keuze. Ook omdat er in dat geval vaak geen oplaadmogelijkheid is (qua tijd of locatie). Onze robuuste straatveegmachines vegen moeiteloos ook grove vervuiling mee, zoals verpakkingsmateriaal, bladeren en zwerfvuil.

Meer informatie over een veegmachine

Neem contact op met onze verkoopafdeling en laat u adviseren over de mogelijkheden van onze veegmachines, of laat onze vakkundige medewerkers een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie verzorgen. Gebruikte veegmachine kopen? Bekijk dan onze occasions.

Keuzehulp

toon alle

Filter op:

Vloer oppervlakte
Type vervuiling
Aandrijving
Uitvoering
Type veegsysteem
Merk
Bezig met laden