Bel Verhagen! 071-5813030

Lasser / Constructie bankwerker

Functieomschrijving: lasser / constructiebankwerker

Geen dag is hetzelfde. Op de staalwerkplaats worden namelijk hele uiteenlopende producten gemaakt. Of het nu gaat om een frame van een prototype bladzuiger, een klant specifieke koppeling voor op een V-move elektrotrekker of een serie van 50 stuks onderdelen die uiteindelijk worden gebruikt bij de assemblage van de Comzu Lithium stofzuiger. Er is heel veel afwisseling. Niet alleen in het type producten dat gemaakt wordt maar ook het type bewerkingen die gedaan worden

In de werkplaats wordt op de kantbank plaatwerk gezet, worden met een hydraulisch buigmachine buizen gebogen en op de hagel nieuwe draaibrank onderdelen gedraaid. En uiteraard zijn er verschillende lastafels waar alles uiteindelijk samen komt.   

In de staalwerkplaats werken drie gemotiveerde constructiebankwerkers. Samen met hen ben je een crusiale schakel binnen Verhagen Leiden. Kwaliteit vinden we binnen Verhagen Leiden belangrijk! Maar we zijn ook continue bezig om dingen beter en slimmer te doen. 

Las jij binnenkort de speciale koppeling voor op de V-move Trailer Mover? 

Gewenste ervaring / kennisniveau

  • Ervaring met las- en constructiewerkzaamheden
  • Zelfstandig werken met oog voor kwaliteit
  • Ervaring met aluminium en RVS
  • Proactief en leergierig
  • Enthousiast
  • Technische aanleg
  • Woonachtig in of rondom Leiden (straal van +/- 20 km)
  • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie is een pré

Taken/werkzaamheden

  • Vanaf tekening plaatwerk- en contructiedelen samenstellen
  • Diverse bankwerk-werkzaamheden: zetten, boren, zagen, slijpen etc. 

Over Verhagen Leiden

Sinds de oprichting in 1964 ontwikkeld, produceert en assembleert Verhagen Leiden al machines. Afgelopen jaren is het assortiment met elektrotrekkers, industriële stofzuigers en bladzuigers enorm gegroeid. Om deze machines allemaal te kunnen bouwen zijn we daarom opzoek naar uitbreiding op onze assemblage afdeling. Spreekt jouw bovenstaande aan en komt jouw achtergrond en ervaring overeen dankomen wij graag met jou in contact.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan, prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor de kandidaat die zich accuraat, zelfstandig en een teamspeler kan noemen.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan doormiddel van het invullen van onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 071 581 30 30 met Tom de Beer.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Bezig met laden
Helaas. Het versturen van de gegevens is mislukt. Vermoedelijk is er bij het invullen van uw gegevens iets verkeerds gegaan. Zou u de rood gemarkeerde velden willen controleren? Mochten de problemen niet verhelpen dan kunt contact met ons op nemen op telefoonnummer 071-5813030
Wat leuk dat je geinteresseerd bent om bij ons te komen werken. Het versturen van gegevens is gelukt.

Sollicitatie formulier

Bezig met laden