VRAGEN? Bel Verhagen! 071-5813030

Verhagen Leiden 50 bestaat 50 jaar!!!!

21 oktober 2014

Vandaag bestaat Verhagen Leiden B.V. 50 jaar. Dit is een mijlpaal te noemen en we zijn er trots op. Alles is begonnen met de ketelreinigingsapparatuur welke uitgevonden is door... Joop Verhagen. Een product wat we nog steeds over de hele wereld verkopen. De COMZU industriestofzuigers zijn een begrip geworden en staan bekent om de hoge betrouwbaarheid en de lange levensduur. Als we zo door het oude foto archief heen bladeren hebben we heel wat oplossingen bedacht, iets wat we tot op de dag vandaag nog steeds doen. Op de foto's ziet u de oprichter van ons bedrijf de heer Joop Verhagen. Hij stond op beurzen in binnen en buitenland. De omstandigheden waren toen heel anders en zaken als internet en social media bestonden nog niet.

Alles moest via het direct contact met potentiële klanten. Hij nam deel aan beurzen in Nederland, België, Duitsland, Zweden en zelfs Turkije. De foto met zijn caravan in Liempde is misschien wel het meest typerend voor die tijd. Hard werken en geen luxe. Veel van huis en dan weer naar de fabriek om alle opdrachten door te geven en te laten produceren door het personeel.

Half jaren 80 ging het bedrijf over in de handen van 2 van zijn zoons. Deze bouwden het bedrijf verder uit en nu 50 jaar later, zijn we nog steeds actief. Door nog steeds maatwerk oplossingen te bedenken en te luisteren naar de klant zijn we nog steeds succesvol en klaar voor de toekomst. we hebben er alle vertrouwen in dat we de komende 50 jaar ook succesvol zullen zijn en daar zijn we trots op..

Met vriendelijke groet,
Patrick le Maître
Commercieel Directeur
Bezig met laden