Bel Verhagen! 071-5813030

No touch cleaning Kaivac 1250

Kaivac 1250

No touch cleaning

Kaivac 1250
Kaivac 1250
Kaivac 1250
Kaivac 1250
Kaivac 1250
Kaivac 1250

Productinformatie Kaivac 1250

Complete reiniging van toiletruimtes

De grootste ergernis in bedrijven, scholen, kantoorgebouwen, hotels en horecagelegenheden zijn vieze, stinkende toiletten. Traditionele methodes zijn simpelweg ontoereikend voor een goede en complete reiniging. De meeste mopemmers bevatten vuil water dat door moppen en dweilen verspreid wordt. Slechts een klein deel van de vervuiling wordt verwijderd, waardoor een vuile ring rond de toiletgroepen ontstaat waar bacteriën zich prima thuis voelen. Men is eigenlijk gedwongen de vieze oppervlakken met de handen te reinigen en rond te kruipen door de vuile toiletten.

No touch cleaning

Het Kaivac No Touch Cleaning systeem verwijdert al het vuil en alle bacteriën. Deze compacte machine combineert het reinigen onder druk, het gebruik van schoonmaakmiddelen en het opzuigen van water. Eerst wordt een schoonmaakmiddel op het sanitair en de vloeren en wanden gesproeid. Daarna spuit de machine met een waterstraal het vuil op de grond. Tenslotte zuigt de machine de vloer droog en schoon: vuil en bacteriën worden eenvoudig verwijderd. Glanzende en heerlijk ruikende toiletten, keukens, vloeren, wanden en trappen zijn het resultaat, zonder dat de vervuilde oppervlakken met de hand aangeraakt hoefden te worden.

Voordeel van no touch cleaning

De Kaivac No Touch machines leveren een enorm voordeel op. Ze maken moppen, dweilen, werkwagens, stofzuigers, waterzuigers en hogedrukreinigers overbodig in scholen, restaurants, hotels, zwembaden, campings, sporthallen, industrie, luchthavens, conferentiezalen, fabrieken, stadions en ziekenhuizen.

Bezig met laden