Bel Verhagen! 071-5813030

Functieomschrijving: servicemonteur buitendienst

Achter een bureau word je dood ongelukkig. Liever sleutel je de hele dag aan machines en zorg je ervoor dat machines weer goed functioneren. Het maakt je niet uit of het nu gaat om een elektrotrekker of een industriële veegmachine; jij draait je hand daar niet voor om. Je houdt van verschillende werkzaamheden, van een kleine service beurt tot een complete revisie. In ons bedrijf vind je gemakkelijk je weg omdat je leergierig en goed in de omgang bent met je collega’s.

Wordt dit jouw nieuwe mobiele werkplaats?

Als service monteur bij Verhagen Leiden ben jij tegelijkertijd de probleem oplosser als het visitekaartje van ons bedrijf. Je zult zowel in de service werkplaats in Leiden, als onderweg bij de klant, preventief onderhoud en/of reparaties verrichten aan machines. Onze service bussen zijn goed uitgeruste rijdende werkplaatsen zodat op locatie alle werkzaamheden en reparaties opgelost kunnen worden.

De klanten waar Verhagen Leiden al meer dan 50 jaar over de vloer komt zijn onder andere grote bouwbedrijven, winkelcentra, tuinders, industriële- en schoonmaakbedrijven, de overheid, luchthavens en ziekenhuizen in zowel Nederland als België.

Gewenste ervaring / kennisniveau

  • MTS Elektro / Werktuigbouw en/of
  • 1-3 jaar ervaring in soortgelijke (service monteur) functie.
  • Rijbewijs B (-E) is een pre
  • Woonachtig in of rondom Leiden (straal van +/- 20 km)
  • Klant en service gericht
  • Proactief en leergierig

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan, prettige werksfeer, goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor de kandidaat die zich accuraat, zelfstandig en een teamspeler kan noemen.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan doormiddel van het invullen van onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kan je ook telefonisch contact opnemen via 071 581 30 30 met Tom de Beer.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bezig met laden
Helaas. Het versturen van de gegevens is mislukt. Vermoedelijk is er bij het invullen van uw gegevens iets verkeerds gegaan. Zou u de rood gemarkeerde velden willen controleren? Mochten de problemen niet verhelpen dan kunt contact met ons op nemen op telefoonnummer 071-5813030
Wat leuk dat je geinteresseerd bent om bij ons te komen werken. Het versturen van gegevens is gelukt.

Sollicitatie formulier

Bezig met laden