Bel Verhagen! 071-5813030

Stoomreiniger Optima XD

Optima XD

Diesel stoomreiniger

  • Nieuw model. Opvolger van de DMF
  • Groot LCD scherm
  • Diesel versie
Optima XD
Optima XD
Optima XD
Optima XD

Productinformatie Optima XD

Speciale aanbieding!

- Optima XD (nieuwste type met lcd display)
- 2 stoomslangen van 10m
- 2 stoompistolen
- Microvezeldoeken
- Cartec autoreiniging starterspakket
- Uitgebreide gebruiksinstructie bij ons op locatie

De nieuwe Optima XD is de opvolger van het bekende DMF model. Het verbeterde XD model bevat in tegenstelling tot de DMF een lcd scherm met nuttige informatie over onder andere de temperatuur van de boiler en het water- en diesel niveau. Daarnaast heeft dit model twee zwenkwielen aan de achterkant wat de machine stabieler laat rijden. De twee handgrepen kunnen gebruikt worden om de slangen netjes om heen te hangen.

Optima industriële stoomreinigers onderscheiden zich t.o.v. andere merken door de zeer hoge stoomopbrengst van maximaal 2200 gram/minuut een werktemperatuur van 180 tot 200 graden Celsius en een werkdruk tot maar liefst 10 Bar.

Een hoge mate van betrouwbaarheid en het gebruik van elektronica is beperkt tot het absolute minimum. De elektronica is compleet afgescheiden van de boiler en de hoge temperaturen. De Optima stoomreinigers zijn leverbaar in 380/400 volt krachtstroom en in een diesel variant, voor gebruik buiten of op externe locaties.

De Optima stoomreinigers kunnen worden uitgevoerd met stoomslangen tot 20 meter lengte en kan ook met 2 personen gelijktijdig gebruikt worden. De Optima stoomreinigers zijn ideaal voor alle denkbare reinigingssituaties waar conventionele reinigingstechnieken het af laten weten. De Optima stoomreinigers worden onder andere gebruikt voor het reinigen van:

Grootkeukens, industriële machines, revalidatiemiddelen, koelcellen, auto’s exterieur en interieur, motoren, draaibanken, freesbanken, CNC bewerkingscentra, luifels, toiletten, onkruidverwijdering, kauwgomverwijdering.

Product specificaties

Optima XD
MerkSJE (optima)
VoltageDiesel
Vermogen-
Werkdruk8-10 Bar
Werk temperatuur130 graden
Stoomopbrengst1800 gr/min
Boiler temperatuur178 graden
Boiler materiaalRvs
Opwarmtijd3 min
Watertank inhoud36
Dieseltank inhoud36
Diesel verbruik0.2-1.1 liter/uur
Slangaansluiting2x
Vaste wateraansluitingJa
Wielen2x vast, 2x zwenk
Afmeting (LxBxH)99,5 x 66 x 88,7 cm
Gewicht93,5 Kg
Lengte aansluitsnoer2,5 meter
Lengte stoomslang10 of 15 Meter
Bezig met laden